top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Klik på partiernes søjler for at se tidligere målinger for partiet. Her kan du zoome ind på ønskede delperioder ved at holde musen nede og markere et udsnit. For at få vist alle partier igen, klik "Vis alle".

Grafen viser procentfordelingen blandt de vælgere, der har angivet et parti, som de vil stemme på, hvis der var valg til folketinget i morgen (dvs. dagen efter respondenten spørges). Resultaterne er fundet ved en telefonundersøgelse baseret på 1004 respondenter, hvoraf 17% er i tvivl om partivalg eller ikke ønsker at stemme.
Resultaterne i undersøgelsen må påregnes en vis statistisk usikkerhed. For de enkelte observationer gælder, at de faktiske procenttal med 95% sikkerhed befinder sig indenfor en gennemsnitlig margin på ca. +/-2 % af de observerede procenttal.

Gengivelse af resultater fra undersøgelsen (herunder uddrag eller tendenser) er tilladt i dagspresse, radio og TV, ved tydelig kildeangivelse: MEGAFON for TV 2 og Politiken. Viderebearbejdning af data m.v. er kun tilladt efter skriftlig tilladelse fra MEGAFON.

 
Rød blok: Socialdemokraterne, SF, Radikale, Enhedslisten
Blå blok: Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance.
Obs: Kristendemokraterne indgår ikke, da dette parti ikke klarer spærregrænsen på 2,0% ifølge seneste måling.

 
Sådan gennemføres MEGAFONs generelle befolkningsundersøgelser

Telefonundersøgelser

MEGAFONs telefoniske befolkningsundersøgelser gennemføres med et repræsentativt udsnit af danskere i alderen 18+ år. Før en undersøgelse påbegyndes udtrækkes en stikprøve fra en samlet base over alle private registrerede fastnet- og mobil-abonnenter i Danmark. Til en undersøgelse med 1.000 respondenter udtrækkes typisk en stikprøve på ca. 2.000 telefonnumre.

En telefonisk befolkningsundersøgelse gennemføres typisk over 3-4 dage, således at alle typer af respondenter får lejlighed til at deltage og ikke bare dem, der tilfældigvis er hjemme når de bliver ringet op første gang. Når undersøgelsen strækker sig over 3-4 dage kan det samme telefonnummer således blive kontaktet 6 gange for at sikre størst mulig repræsentativitet i undersøgelsen.

Repræsentativitet sikres også ved at sørge for, at der ikke sker en systematisk fravælgelse af respondenter i de husstande, hvor der er flere personer inden for målgruppen 18+ år. Dette gøres ved at bruge det såkaldte ”fødselsdagskriterium”, hvor der spørges til den i husstanden, der sidst havde fødselsdag.

MEGAFONs telefoniske befolkningsundersøgelser gennemføres på de tidspunkter, hvor der er bedst mulighed for at få kontakt med danskerne i forhold til deres arbejde og hvor det opleves mindst belastende i forhold til privatlivet. Dette vil sige mandag-torsdag, kl. 16.00-21.30, fredag, kl. 16.00-20.00, lørdag, kl. 14.00-18.00 og søndag, kl. 13.00-20.00

IT-Kombi undersøgelser

MEGAFONs IT-Kombi-undersøgelser gennemføres som en kombination af web- og telefoninterview. I en IT-Kombi-undersøgelse er ca. 80 % af interviewene gennemført via internettet og ca. 20 % er gennemført telefonisk.

Metoden sikrer en højere grad af repræsentativitet end en undersøgelse udelukkende baseret på internetinterview. Dette skyldes, at befolkningsgrupper, der bruger internettet mindre end den generelle befolkning, også får mulighed for at deltage.

I en IT-Kombi undersøgelse er både internet- og telefoninterview gennemført med medlemmer af MEGAFONs Danmarkspanel. Medlemmerne af MEGAFONs Danmarkspanel bliver løbende rekrutteret telefonisk i forbindelse med MEGAFONs almindelige befolkningsundersøgelser for at sikre den højest mulige grad af repræsentativitet.

Praktisk foregår rekrutteringen således, at en respondent, efter at have deltaget i en almindelig befolkningsundersøgelse, bliver spurgt om han/hun kunne tænke sig at blive kontaktet igen i forbindelse med andre aktuelle undersøgelser. Såfremt der gives samtykke hertil indgår respondenten enten i Danmarkspanelets Internet- eller telefonbase, alt afhængigt af hvilken kontaktform respondenten selv ønsker.

I den nedenstående tabel kan du se usikkerheder for den samlede målgruppe og subpopulationer ved et 95 % signifikansniveau

 

SEGMENTERING
Bliv klogere på din målgruppe med en segmentering - og målret og skærp både produkt/brand og markedsføring.
RING TIL MEGAFON!
Har du spørgsmål,
så ring og få en uforpligtende snak med én af MEGAFON's konsulenter på
tlf. 77 41 41 41
FØLG MEGAFON
MEGAFON RESEARCH ANALYSE RÅDGIVNING | ALHAMBRAVEJ 12 | 1826 FREDERIKSBERG C | CVR NR. 14904492 | TELEFON: +45 77 41 41 41 | E-MAIL: MEGAFON@MEGAFON.DK
Copyright © MEGAFON - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.