top

Megafons ledelse

MEGAFON er et dansk analyse- og rådgivningsfirma med test- og interviewlokaler centralt beliggende på Frederiksberg. MEGAFON blev etableret i 1991 og ejes af adm. dir. Asger H. Nielsen. 

mød ledelsen

Ledelsen i MEGAFON består af Ejer og adm. direktør Asger H. Nielsen og Vicedirektør Michael Ulff Larsen.


Asger H. Nielsen

Direktør

Asger H. Nielsen startede MEGAFON i 1991 og har været på posten som administrerende direktør lige siden. Foruden de mange år i MEGAFON har Asger erfaring som projektleder i reklame- og analysebranchen.

Asger beskæftiger sig på MEGAFON med større udviklings- og forskningsprojekter for såvel den offentlige som private sektor. Asger arbejder hovedsageligt inden for områderne transport, IT, strategi, ledelse og kommunikation for såvel offentlige institutioner samt private virksomheder.

Asger er født i 1964, uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i 1988 med en generel lederuddannelse inden for områderne: Kommunikation, ledelse og personaleudvælgelse/ human ressource management, afsætningsøkonomi og koncernregnskab.


Michael U. Larsen 

Vicedirektør

Michael startede på MEGAFON i 2001 som leder af MEGAFON's interviewafdeling. I 2007 overgik han til stillingen som seniorkonsulent og blev i 2012 udnævnt til Vicedirektør i MEGAFON. 

Ved siden af sit arbejde som Vicedirektør fungerer Michael til dagligt som seniorkonsulent overfor kunder i både den private og offentlige sektor. Michael arbejder med mange forskelligartede opgaver og har specialiseret sig i analyser inden for borger- og kundetilfredshed, kommunikation samt kollektiv transport. 

Michael er født i 1974 og uddannet cand.merc.HRM fra Copenhagen Business School i 2001 med en generel lederuddannelse inden for områderne: Kommunikation, kompetenceudvikling, rekruttering og personaleledelse.


 

HVORFOR VÆLGE MEGAFON?

solid og omfattende erfaring

MEGAFON har en solid og omfattende erfaring med undersøgelser for private og offentlige virksomheder og organisationer. Vi giver jer en individuel rådgivning og gennem et tæt samarbejde med jer sammensætter vores konsulenter det undersøgelsesdesign, der er optimalt i forhold til netop jeres problemstillinger og behov.
 

højt kendskab og troværdighed 

MEGAFON er et af de mest kendte analysefirmaer i Danmark, velkendt for en høj kvalitet og troværdighed. Ved at vælge MEGAFON får I fra starten en høj troværdighed hos dem, der skal bruge undersøgelsen: ledelsen, politikere, journalister og meningsdannere. At vælge en anerkendt samarbejdspartner gør jeres arbejde nemmere i alle faser af undersøgelsen. 
 

uafhængige resultater og høje svarprocenter 

Når I skal udføre analyser, er det en god ide, at undersøgelsen bliver udført af et uafhængigt analyseinstitut, så analysen ikke bliver påvirket i en bestemt retning. Samtidig vil respondenterne være mere villige til at deltage i en undersøgelse, når det er et velkendt og respekteret firma, der kontakter dem. Med MEGAFON som afsender får I en uafhængig, seriøs og valid undersøgelse med en højere svarprocent, der sikrer en bedre kvalitet.  
 


 

MEGAFON

Alhambravej 12 • 1826 Frederiksberg C
CVR nr. • 14904492
Telefon • +45 77 41 41 41
E-mail • megafon@megafon.dk