top

 

jobmuligheder

MEGAFON er altid på udkig efter nye talenter og erfarne eksperter. Hvis du har lyst til at være vores nye kollega, så send os gerne din ansøgning.


 

 

 

MEGAFON en spændende arbejdsplads

Som interviewer hos MEGAFON vil du komme til at foretage interview, der kan omhandle aktuelle emner inden for f.eks. politik, samfund og livsstil. Du har også muligheden for, at komme ud og gennemføre personlige interviews i centre, i busser eller tog etc. hvis det er noget du finder spændende.
 

Jobbet adskiller sig markant fra andre jobs som f.eks. telefonsælger

Vi er et analyse- og rådgivningsfirma, hvor kvaliteten er i fokus og respondenterne, du vil få fat i, er overvejende positive og vil ofte meget gerne deltage i de spændende og samfundsrelevante undersøgelser, vi gennemfører. 
 

Vi arbejder ikke med akkordløn, men giver i stedet en fast timeløn

Interviewerjobbet er fleksibelt, og man selv er med til at planlægge sine vagter. Det eneste vi kræver af dig er, at du kan tage mindst én fast vagt om ugen. Har du behov for at arbejde mere, så kan du ud over din faste vagt, booke lige så mange vagter online som du ønsker. Mange af vores undersøgelser gennemføres om eftermiddag/aften, men der vil også være mange opgaver i dagtimerne.  


 

MEGAFON A/S

Alhambravej 12 • 1826 Frederiksberg C
CVR nr. • 41321431
Telefon • +45 77 41 41 41
E-mail • megafon@megafon.dk