top

megafon bussen

Med MEGAFON Bussen har I mulighed for at få gennemført undersøgelser med få spørgsmål hurtigt, nemt og til en lav pris.


 

vi spørger danskerne

Spar med
Megafon Bussen kontakt konsulent Casper O. Jensen

+ 45 77 41 41 41

MEGAFON Bussen gør det muligt at få gennemført undersøgelser med færre spørgsmål til en overkommelig pris, og samtidig bibeholde en høj kvalitet. MEGAFON Bussen koster 2500 kr. i opstart, og derefter 2000 kr. pr. spørgsmål. Undersøgelsen gennemføres med 1000 respondenter fra MEGAFONs Danmarkspanel! 

SPAR PENGE MED KLIPPEKORT

Få 20% reduktion i prisen ved køb af klippekort med 20 spørgsmål. 

(Klippekortet er gyldigt i 12 måneder)


 

Hvad gør jeg?

1. Indlever dine spørgsmål til megafonbussen@megafon.dk. Du vil løbende få besked om, hvornår næste bus kører. 

2. Pris fremsendes og spørgsmål godkendes af MEGAFON.

3. Vi gennemfører 1000 interviews med et repræsentativt udsnit af danskere på alder 18+, køn og region.

4. Vi leverer en elektronisk tabelrapport senest 14 dage efter, vi har dine spørgsmål – oftest vil det være indenfor en uge.

Tabelrapport består af et metodeafsnit, et afsnit om statistisk usikkerhed samt dine spørgsmål krydset med alder, køn og region.  

Ring til os i dag på telefon: 77 41 41 41, og få en uforpligtende snak om, hvordan I bedst kommer videre med jeres projekt


 

HVORFOR VÆLGE MEGAFON?

solid og omfattende erfaring

MEGAFON har en solid og omfattende erfaring med undersøgelser for private og offentlige virksomheder og organisationer. Vi giver jer en individuel rådgivning og gennem et tæt samarbejde med jer sammensætter vores konsulenter det undersøgelsesdesign, der er optimalt i forhold til netop jeres problemstillinger og behov.
 

højt kendskab og troværdighed 

MEGAFON er et af de mest kendte analysefirmaer i Danmark, velkendt for en høj kvalitet og troværdighed. Ved at vælge MEGAFON får I fra starten en høj troværdighed hos dem, der skal bruge undersøgelsen: ledelsen, politikere, journalister og meningsdannere. At vælge en anerkendt samarbejdspartner gør jeres arbejde nemmere i alle faser af undersøgelsen. 
 

uafhængige resultater og høje svarprocenter 

Når I skal udføre analyser, er det en god ide, at undersøgelsen bliver udført af et uafhængigt analyseinstitut, så analysen ikke bliver påvirket i en bestemt retning. Samtidig vil respondenterne være mere villige til at deltage i en undersøgelse, når det er et velkendt og respekteret firma, der kontakter dem. Med MEGAFON som afsender får I en uafhængig, seriøs og valid undersøgelse med en højere svarprocent, der sikrer en bedre kvalitet.  
 


 

Casper O. Jensen
Chef for den kvantitative afdeling

Kontakt Casper
+45 77 414152
coj@megafon.dk

MEGAFON

Alhambravej 12 • 1826 Frederiksberg C
CVR nr. • 14904492
Telefon • +45 77 41 41 41
E-mail • megafon@megafon.dk