top

Job hos Megafon

MEGAFON er et dansk analyse- og rådgivningsfirma med test- og interviewlokaler centralt beliggende på Frederiksberg. MEGAFON blev etableret i 1991 og ejes af adm. dir. Asger H. Nielsen.

Intervieweransøgning

Angiv venligst kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din motivation for at arbejde for MEGAFON. Du vil herefter bliver kontaktet hurtigst muligt.


 
Fornavn og Efternavn:


E-mail:


Adresse:


Postnummer/By:


Alder:


Mobiltelefon:

 
Beskæftigelse/studie:


Evt. erfaring med phoner-arbejde:


Hvorfor vil du arbejde hos MEGAFON? 

HVORFOR VÆLGE MEGAFON

Som interviewer hos MEGAFON vil du komme til at foretage interview, der kan omhandle aktuelle emner inden for f.eks. politik, samfund og livsstil. Du har også muligheden for, at komme ud og gennemføre personlige interviews i centre, i busser eller tog etc. hvis det er noget du finder spændende.
 

Jobbet adskiller sig markant fra andre jobs som f.eks. telefonsælger

Vi er et analyse- og rådgivningsfirma, hvor kvaliteten er i fokus og respondenterne, du vil få fat i, er overvejende positive og vil ofte meget gerne deltage i de spændende og samfundsrelevante undersøgelser, vi gennemfører. 
 

Vi arbejder ikke med akkordløn, men giver i stedet en fast timeløn

Interviewerjobbet er fleksibelt, og man selv er med til at planlægge sine vagter. Det eneste vi kræver af dig er, at du kan tage mindst én fast vagt om ugen. Har du behov for at arbejde mere, så kan du ud over din faste vagt, booke lige så mange vagter online som du ønsker. Mange af vores undersøgelser gennemføres om eftermiddag/aften, men der vil også være mange opgaver i dagtimerne.  


 

MEGAFON A/S

Alhambravej 12 • 1826 Frederiksberg C
CVR nr. • 41321431
Telefon • +45 77 41 41 41
E-mail • megafon@megafon.dk