top

Interviewleder

interviewleder

Ønsker du et arbejde, hvor du har mulighed for at udvikle dine lederkompetencer og booste CV’et? Så skal du gribe chancen nu!  MEGAFON søger nemlig ambitiøse og ansvarsbevidste studerende til at varetage jobbet som interviewleder

engageret & motiverende 

om jobbet

Som interviewerleder hos MEGAFON vil du komme til at varetage alle ledelsesfunktioner i vores interviewcentral på Frederiksberg. Du vil sammen med resten af interviewledertemaet være ansvarlig for ledelsen af vores interviewercentral og på en almindelig vagt alene lede og fordele arbejdet blandt 20-30 interviewere. 

Som interviewleder kommer du til at indgå i et professionelt og aktivt miljø og får erfaring med mange aspekter i gennemførelsen af kvantitative undersøgelser, ligesom du får skærpet dine ledelseskompetencer. Derudover får også muligheder for at arbejde med selvstændige opgaver, under vejledning og supervision af chefen for interviewafdelingen. 

For at blive interviewleder skal du gennemgå et traineeforløb. Traineeforløbet består af et interviewerkursus, et weekendkursus i MEGAFONS indsamlings- og styringssystemer samt et interviewlederkursus, hvor du vil følge en interviewleder i dennes arbejde og derigennem selv lære det at være interviewleder.
 

Arbejdsopgaver

Lede og fordele arbejdet blandt interviewerne, så du optimerer dit teams individuelle kompetencer.

Supervision og coaching af interviewere samt løbende medarbejdersamtaler.

Sikre høj kvalitet og effektivitet i dit team via engageret og målrettet briefing.

Levering af korrekt og præcist data, således at diverse deadlines bliver mødt til tiden. 

Oplære og ansætte nye interviewere.

Løbende bidrage med nye tiltag, der er med til at forbedre arbejdsgangen for vores interviewere.


 

Arbejdstiden er hovedsaligt placeret kl. 15-22 på hverdage, men der vil også være arbejde i weekenden en gang imellem.

om dig

Du er studerende på en videregående uddannelse med minimum 2 år tilbage af studiet. Du har flair for IT og et godt kendskab til Microsoft Office pakken, herunder primært Excel. Du er velformuleret, er god til at skabe dig et overblik og har let ved at påtage dig lederrollen. Samtidig er du ambitiøs, fleksibel, kvalitets- og ansvarsbevidst, udadvendt og forstår at bevare overblikket i en travl hverdag

For at blive en god interviewleder skal du blive motiveret af faglig og personlig udvikling, prospektet til en smutvej op ad karrierestigen, nyde at have mange bolde i luften og blive udfordret konstant. 

Du skal ikke finde din primære motivation i ydre rammer, fancy kontorer eller høje nattetillæg. 

Kendskab til statistik, kvantitativ metode og interviewteknik er en fordel, men ingen betingelse.

Vi tilbyder

En lederuddannelse.

Selvstændige arbejdsopgaver.

Et godt og dynamisk arbejdsklima blandt kompetente og engagerede kolleger. 

Gode muligheder for at udvikle din personlige og faglige profil

En travl og afvekslende hverdag ca. 40-60 timer om måneden.

God fast løn.

Vi er en organisation med en flad struktur, hvor du derfor kan have indflydelse på, hvordan denne udvikling skal se ud, og hvilken retning du ønsker at udvikle dig i

Der vil blive afholdt jobsamtaler løbende og oplæringen vil foregå april/maj.

Ansøgning, CV og billede sendes til Oliver Brydensholt på job@megafon.dk.


 

HVORFOR VÆLGE MEGAFON

Som interviewer hos MEGAFON vil du komme til at foretage interview, der kan omhandle aktuelle emner inden for f.eks. politik, samfund og livsstil. Du har også muligheden for, at komme ud og gennemføre personlige interviews i centre, i busser eller tog etc. hvis det er noget du finder spændende.
 

Jobbet adskiller sig markant fra andre jobs som f.eks. telefonsælger

Vi er et analyse- og rådgivningsfirma, hvor kvaliteten er i fokus og respondenterne, du vil få fat i, er overvejende positive og vil ofte meget gerne deltage i de spændende og samfundsrelevante undersøgelser, vi gennemfører. 
 

Vi arbejder ikke med akkordløn, men giver i stedet en fast timeløn

Interviewerjobbet er fleksibelt, og man selv er med til at planlægge sine vagter. Det eneste vi kræver af dig er, at du kan tage mindst én fast vagt om ugen. Har du behov for at arbejde mere, så kan du ud over din faste vagt, booke lige så mange vagter online som du ønsker. Mange af vores undersøgelser gennemføres om eftermiddag/aften, men der vil også være mange opgaver i dagtimerne.  


 

MEGAFON

Alhambravej 12 • 1826 Frederiksberg C
CVR nr. • 14904492
Telefon • +45 77 41 41 41
E-mail • megafon@megafon.dk