top

Blog

BLOG

Hvilket undersøgelsesdesign er relevant for netop din virksomhed? Hvilke fordele og ulemper har de enkelte forskningsmetoder? Hvad er nyt og yt indenfor kvalitative og kvantitative undersøgelser? Få indblik og overblik på MEGAFONS blog.

     vI DRUKNER I DATA

Men store mængder kvantitativ data gør ikke nødvendigvis virksomhederne klogere.

KANDIDATTEST FOR TV2

Det er danskerne selv der har været med til at vælge, hvilke politiske emner testen skulle indeholde.

     SOM MAN SPØRGER, FÅR MAN                                SVAR                       

Vil du have svar på 'hvorfor' eller 'hvor mange'? Valg af metode, påvirker hvordan du spørger - og hvad du får svar på. 

FEM TRIN TIL EN BEDRE BRUGER- ELLER BORGERUNDERSØGELSE

MEGAFON har lavet en guide med de fem trin, som du skal være særligt opmærksom på, når du skal lave en undersøgelse.

HVORFOR VÆLGE MEGAFON?

solid og omfattende erfaring

MEGAFON har en solid og omfattende erfaring med undersøgelser for private og offentlige virksomheder og organisationer. Vi giver jer en individuel rådgivning og gennem et tæt samarbejde med jer sammensætter vores konsulenter det undersøgelsesdesign, der er optimalt i forhold til netop jeres problemstillinger og behov.

højt kendskab og troværdighed

MEGAFON er et af de mest kendte analysefirmaer i Danmark, velkendt for en høj kvalitet og troværdighed. Ved at vælge MEGAFON får I fra starten en høj troværdighed hos dem, der skal bruge undersøgelsen: ledelsen, politikere, journalister og meningsdannere. At vælge en anerkendt samarbejdspartner gør jeres arbejde nemmere i alle faser af undersøgelsen.

uafhængige resultater og høje svarprocenter

Når I skal udføre analyser, er det en god ide, at undersøgelsen bliver udført af et uafhængigt analyseinstitut, så analysen ikke bliver påvirket i en bestemt retning. Samtidig vil respondenterne være mere villige til at deltage i en undersøgelse, når det er et velkendt og respekteret firma, der kontakter dem. Med MEGAFON som afsender får I en uafhængig, seriøs og valid undersøgelse med en højere svarprocent, der sikrer en bedre kvalitet.

MEGAFON

Alhambravej 12 • 1826 Frederiksberg C
CVR nr. • 14904492
Telefon • +45 77 41 41 41
E-mail • megafon@megafon.dk