top

Dansktalende interviewere

megafon søger Interviewere

Analysefirmaet MEGAFON, der blandt andet er kendt gennem sine undersøgelser i forbindelse med valg og afstemninger for TV2 Nyhederne, søger nye interviewere til vores lokaler på Frederiksberg med mulighed for at tiltræde i nærmeste fremtid.

en spændende arbejdsplads

om jobbet

Som interviewer hos MEGAFON vil du komme til at foretage interviews, der kan omhandle aktuelle emner inden for f.eks. politik, samfund og livsstil. Du har også mulighed for at komme ud og gennemføre personlige interviews i centre, i busser eller tog etc. hvis det er noget, du finder spændende.

En stor del af MEGAFONs kunder er offentlige, hvilket betyder, at mange af MEGAFONs undersøgelser er samfundsrelevante, og resultaterne heraf, ses derfor også ofte i de danske medier. MEGAFON gennemfører, om end mindre ofte, også produktrelaterede undersøgelser, f.eks. evalueringsundersøgelser af nye produkter, kendskabskampagner m.fl.

du bestemmer selv dine arbejdstider

Vi betaler en fast timeløn og du er selv med til at planlægge dine vagter. Det eneste vi kræver af dig er, at du kan tage mindst én fast vagt om ugen.

om dig

Du er udadvendt af natur, ikke bange for at tale med tilfældige og forskellige mennesker, besidder en venlig og behagelig telefonstemme samt har tid og lyst til at arbejde for MEGAFON, hører vi meget gerne fra dig i nærmeste fremtid. Vi ansætter løbende.

For yderligere information kontakt os på  77 41 41 41.

Vi beder dig søge jobbet her.

HVORFOR VÆLGE MEGAFON

Som interviewer hos MEGAFON vil du komme til at foretage interview, der kan omhandle aktuelle emner inden for f.eks. politik, samfund og livsstil. Du har også muligheden for, at komme ud og gennemføre personlige interviews i centre, i busser eller tog etc. hvis det er noget du finder spændende.

Jobbet adskiller sig markant fra andre jobs som f.eks. telefonsælger

Vi er et analyse- og rådgivningsfirma, hvor kvaliteten er i fokus og respondenterne, du vil få fat i, er overvejende positive og vil ofte meget gerne deltage i de spændende og samfundsrelevante undersøgelser, vi gennemfører.

Vi arbejder ikke med akkordløn, men giver i stedet en fast timeløn

Interviewerjobbet er fleksibelt, og man selv er med til at planlægge sine vagter. Det eneste vi kræver af dig er, at du kan tage mindst én fast vagt om ugen. Har du behov for at arbejde mere, så kan du ud over din faste vagt, booke lige så mange vagter online som du ønsker. Mange af vores undersøgelser gennemføres om eftermiddag/aften, men der vil også være mange opgaver i dagtimerne.

MEGAFON A/S

Alhambravej 12 • 1826 Frederiksberg C
CVR nr. • 41321431
Telefon • +45 77 41 41 41
E-mail • megafon@megafon.dk