top

MEGAFONS panel


 

Megafons panel


GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR DELTAGELSE I MEGAFONS PANELER

Deltagelse er frivillig

Deltagelse i MEGAFONs panel er fuldstændigt frivillig, og du kan til enhver tid melde dig ud af panelet ved at sende en mail til support@megafon.dk eller ved at klikke på udmeldelseslinket i en de mails vi sender til dig. 

Lodtrækning og præmier

Når du er medlem af MEGAFONs panel, deltager du i lodtrækning om præmier. For hver undersøgelse du deltager i, opnår du ét lod i lodtrækning. Dette vil sige, at du øger din chance for at vinde, desto flere undersøgelser du deltager i. Hvis du melder dig ud af MEGAFONs panel deltager du i lodtrækningen om præmier i et halvt år efter udmeldelsen.

Afmeldelse og udmeldelse af MEGAFONs paneler

Man kan ikke selv tilmelde sig MEGAFONs panel. Dette skyldes, at MEGAFON ønsker at sikre en høj kvalitet i sammensætningen af vores panel, og derfor hele tiden foretager en løbende tilpasning af panelet, således at det afspejler befolkningen sammensætning. I denne forbindelse forbeholder MEGAFON sig retten til at afmelde paneldeltagere, og bestemme hvem, der kan deltage i panelets undersøgelser. 
Derudover kan panelmedlemmer afmeldes såfremt, de ikke besvarer undersøgelser i mere end 6 måneder, eller såfremt de afleverer useriøse besvarelser.

Ret til ændringer

MEGAFON forbeholder sig retten til ændringer i vilkår og betingelser uden varsel. 


 

MEGAFON

Alhambravej 12 • 1826 Frederiksberg C
CVR nr. • 14904492
Telefon • +45 77 41 41 41
E-mail • megafon@megafon.dk